Over ons

Het is een indrukwekkend gezicht op het terrein van Dirksen sierbeton. Op bijna één hectare staat een enorme werkvoorraad sierbeton. Van rondobanden, palissaden, sierpalen, bas- en traptreden, stoot- en plakbanden tot paalmutsen. Dirksen sierbeton produceert en levert aan handelaren en betonfabrieken, maar ook aan particulieren.

De huidige eigenaren, Johan Versteeg en Kees van den Dikkenberg, namen het toen al bekende bedrijf op het gebied van sierbeton in 2009 over. ‘Wij hebben inmiddels een groot aantal vaste klanten. Over het algemeen zijn dat handelaren die op hun beurt onze producten weer leveren aan bijvoorbeeld hoveniers en particulieren.’

Productie

De vele soorten sierbeton worden bij Dirksen zelf geproduceerd. Daar is een vakkundig team voortdurend mee bezig. ‘Wij leveren in Nederland, maar ook in België en Duitsland zitten veel van onze vaste afnemers.’, legt Johan Versteeg uit. En geregeld komen bedrijven zelf langs om het bestelde op te halen.

Het sierbeton heeft meerdere functies. Het wordt toegepast voor erfscheidingen, afzeilingen en om hoogteverschillen en borders in uw tuin te creëren. Maar bij Dirksen kunt u ook prima terecht voor schrikblokken, rijwielstandaards, stootblokken, indrukwekkende jumboblokken en zelfs voor parasoltegels.

Particulieren

Uiteraard is er ook aandacht voor de particuliere klant. Johan: ‘U bent hier van harte welkom voor ons aanbod in sierbestrating, maar ook voor zand en grind.’ Wilt u diverse artikelen van dichtbij bekijken? Kom dan gerust eens langs. ‘Er is veel mogelijk. Dat is de kracht van ons eigen productiebedrijf. Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij maken het graag speciaal voor u.’, benadrukt Johan Versteeg.