Over ons

Het is een indrukwekkend gezicht op het terrein van Dirksen Sierbeton. Op bijna één hectare staat een enorme werkvoorraad sierbeton. Van rondobanden, palissaden, sierpalen, traptreden, stoot- en plakbanden, paalmutsen L en U elementen en betonpoeren. Dirksen Sierbeton produceert en levert aan handelaren en betonfabrieken voor de tuin- en infrabranche.

Dirksen Sierbeton bestaat sinds 1983 en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote fabriek met een groot aantal vaste klanten. Over het algemeen zijn dat handelaren die op hun beurt onze producten weer leveren aan bijvoorbeeld hoveniers en particulieren.

PRODUCTIE
De vele soorten sierbeton worden bij Dirksen zelf geproduceerd. Daar is een vakkundig team voortdurend mee bezig. Wij leveren in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland zitten veel van onze vaste afnemers.

Sierbeton heeft meerdere functies. Het wordt toegepast voor erfscheidingen, afzeilingen en om hoogteverschillen en borders in uw tuin te creëren. Maar bij Dirksen Sierbeton kunt u ook prima terecht voor schrikblokken, rijwielstandaards, stootblokken, indrukwekkende jumboblokken en zelfs voor parasoltegels.

Team Dirksen Sierbeton.